Het Connecting Energy Netwerk is een groeiend netwerk bestaande uit (interim)managers, projectleiders, organisatieadviseurs, therapeuten, trainers en coaches. De rode draad is dat het ervaren professionals zijn die vanuit dezelfde hart-hoofdconnectie werken.

Voor opdrachtgevers…

… een prettig idee. Connecting Energy kan afhankelijk van de soort opdracht aanvullende expertise inschakelen. Schaalbaarheid en specialisme zijn daardoor geen issue. En u heeft als opdrachtgever uiteraard van te voren kennis gemaakt!

Voor professionals…

… zijn er netwerkbijeenkomsten. We treffen elkaar een aantal keer per jaar op de Connecting Energy Netwerkbijeenkomsten. Het Connecting Energy Netwerk is een informeel platform waar professionals ongeacht hun functie elkaar ontmoeten vanuit hart en hoofd binnen een zakelijke context. Verbinding staat centraal. Elkaar (beter) leren kennen via een thema is de manier om mensen echt in contact te brengen en jezelf te laten zien. Een klein beetje magie en harmonie creëren in een verhardende wereld. Met het faciliteren van mooie ontmoetingen hoop ik samen een steentje bij te dragen aan een betere zakelijke wereld. Eén waar mens en resultaat hand en in hand gaan.
Ben je als professional geïnteresseerd in deze bijeenkomsten, neem dan even contact op.