Wie kent het niet? Je hoofd zit vol, trapt steeds weer in dezelfde valkuilen, twijfelt aan eigen kunnen, bent (tijdelijk) zoekende in je werk of leven of bent toe aan verdieping. Mentaal fit zijn, helpt om je balans te vinden en te houden.  Zou het niet lekker zijn als je niet alleen lichamelijk lekker in je vel zit, maar ook mentaal fit bent?

Het Mentaal Fit Programma is een laagdrempelige manier om met coaching kennis te maken. Je werkt gericht aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en aan meer balans in je leven. Het helpt je (meer) bewust te worden van wie je bent, wat je doet en wat je kunt. Het is een investering in jezelf, waar je je leven lang plezier van kunt hebben.

Het programma bestaat uit 4 gesprekken van 60 min verspreidt over ongeveer 3 maanden. Het zijn individuele gesprekken, waarbij we gericht met jouw leervraag aan de slag gaan. Je vraag kan werk gerelateerd zijn of meer in de privésfeer liggen. Het Mentaal Fit Programma gaat minder diep en sneller dan een regulier coachtraject.

Heb je vragen of interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.