Het is een hele kunst om met elkaar samen op te blijven trekken in de rollercoaster van het leven. Het kan zomaar zijn dat jullie vaststellen dat jullie elkaar onderweg zijn kwijtgeraakt, oude koeien steeds maar uit de sloot blijven halen, jullie zo verschillend zijn dat het nog niet lukt om bruggen te slaan of dat jullie toe zijn aan een nieuwe stap. Heel normaal en hoe dan nu verder? Relatiecoaching is bedoeld voor partners die willen investeren in hun relatie en tools zoeken om zelf aan hun eigen relatie te blijven werken. En zelfs als jullie besluiten niet meer verder te willen, kan relatiecoaching bijdragen aan een afscheid met behoud van respect.

Hoe werkt het?

We starten met een intakegesprek van 30 min om samen te onderzoeken welke coachvraag jullie hebben wat jullie met coaching willen bereiken. Het intakegesprek is vrijblijvend. Aan het einde van de intake bepalen jullie of jullie verder willen. Voordat het 1e coachgesprek begint vullen jullie beiden apart een vragenlijst over jullie relatie in. De uitkomsten zien jullie terug in het 1e coachgesprek. Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 6 gesprekken van 1,5 uur gespreid over een aantal maanden. We maken vooraf heldere afspraken over prijs, aantal gesprekken en wederzijdse verwachtingen.

Relatiecoaching bij Connecting Energy betekent het volgende:

  • Beweging is pas mogelijk als jullie beiden ‘Ja’ kunnen zeggen op jullie eigen coachvraag. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor eigen gedrag en kwetsbaar durven zijn, zijn basisingrediënten.
  • We maken heldere afspraken vooraf over prijs, proces en wederzijdse verwachtingen.
  • Jullie worden gecoacht op jullie relatie en krijgen tools aangereikt om zelf aan de slag te kunnen
  • Whatever it takes! Connecting Energy committeert zich aan het faciliteren van de grootst mogelijke beweging in jullie relatie.
  • Er is niet 1 methodiek die standaard gebruikt wordt tijdens coaching. Iedere relatie is anders. De interventies die worden ingezet zijn altijd maatwerk.
  • Het is een tijdelijke connectie. Een coachtraject heeft een duidelijk begin en eind en duurt niet langer dan nodig.

Heb je vragen of interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Connecting Energy is internationaal gecertificeerd als individueel coach en teamcoach, werkt volgens de competenties van de International Coaching Federation en houdt zich aan hun Code of Ethics.