Soms kom je op een moment in je leven dat je merkt dat je behoefte hebt aan persoonlijke verdieping en groei. Je weet even niet welke kant je op moet (bijv. na verlies van baan, dierbare), of je loopt elke keer weer tegen dezelfde dingen aan. Life coaching kan helpen om je meer bewust te worden van wie je bent, wat je doet en wat je kunt. Met als effect dat je vandaaruit je leven kunt vormgeven zoals jij dat wilt.

Hoe werkt het?

We starten met een intakegesprek om samen te onderzoeken welke vraag je hebt. Het intakegesprek is vrijblijvend. Aan het einde van de intake bepaal je of je verder wilt. Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 6 gesprekken van 1,5 uur gespreid over een aantal maanden. En soms zijn we in 2 gesprekken klaar! We maken vooraf heldere afspraken over prijs, aantal gesprekken en wederzijdse verwachtingen.

Life coaching bij Connecting Energy betekent het volgende:

  • Beweging is pas mogelijk als jij ‘Ja’ kan zeggen op je eigen leervraag. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag en je kwetsbaar durven opstellen zijn basisingrediënten.
  • Hart en hoofd komen samen in het coachtraject. Zijn wie je al bent vormt het uitgangspunt. We raken de kern van wie je bent zonder het resultaat uit het oog te verliezen.
  • Whatever it takes! Connecting Energy committeert zich aan het faciliteren van jouw leerproces. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke ingang om te leren.
  • Er is niet 1 methodiek die standaard gebruikt wordt tijdens coaching. Iedereen leert anders. De interventies die worden ingezet zijn altijd maatwerk en passen bij jouw leervraag.
  • Het is een tijdelijke connectie. Een coachtraject heeft een duidelijk begin en eind en duurt niet langer dan nodig.

Heb je vragen of interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.