Carrière coaching bij Connecting Energy helpt jou / je werknemer vooruit. Of je nu in een functie zit waar je niet lekker op je plek zit, of dat je toe bent aan iets anders: carrière coaching helpt je zelf de regie te houden over je eigen carrière. Je ontdekt je eigen pad zet je zelf aan het stuur van je loopbaan. Ook een reorganisatie, naderende exit of disfunctioneren kan aanleiding zijn voor een werkgever om te kiezen voor carrière coaching voor zijn medewerker.

Hoe werkt het?

Als de coaching mede op initiatief is van de werkgever, wordt de coachvraag vastgesteld in een driegesprek bij de start van de coaching. Dat is een gesprek tussen werkgever, coachee en coach. Aan het eind van de coaching komen we ook weer bij elkaar om te bekijken of het doel is bereikt. Belangrijke leerpunten worden besproken en wat daarvan is terug te zien in de praktijk.

Als carrière coaching wordt geïnitieerd vanuit de medewerker, starten we met een intakegesprek van 30 min. om samen te onderzoeken welke vraag je hebt t.a.v. je carrière. Het intakegesprek is vrijblijvend. Aan het einde van de intake bepaal je of je verder wilt. Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 6 gesprekken van 1,5 uur gespreid over een aantal maanden. We maken vooraf heldere afspraken over prijs, aantal gesprekken en wederzijdse verwachtingen.

Carrière coaching bij Connecting Energy betekent het volgende:

  • Beweging is pas mogelijk als de gecoachte ‘Ja’ kan zeggen op zijn eigen leervraag. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor eigen gedrag en kwetsbaar durven zijn, zijn basisingrediënten.
  • We maken heldere afspraken vooraf over prijs, proces en wederzijdse verwachtingen.
  • Whatever it takes! Connecting Energy committeert zich aan het faciliteren van de grootst mogelijke beweging bij de gecoachte.
  • Er is niet 1 methodiek die standaard gebruikt wordt tijdens coaching. Iedereen leert anders. De interventies die worden ingezet zijn altijd maatwerk.
  • Connecting Energy heeft specifieke eigen carrière tools ontwikkeld die kunnen worden ingezet in het coachtraject. Variërend van praktische tools tot purpose verheldering.
  • Het is een tijdelijke connectie. Een coachtraject heeft een duidelijk begin en eind en duurt niet langer dan nodig.

Heb je vragen of interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Connecting Energy is internationaal gecertificeerd als individueel coach en teamcoach, werkt volgens de competenties van de International Coaching Federation en houdt zich aan hun Code of Ethics.