‘Stuck’ en nu?

Je bent al een tijdje manager en functioneert goed. In deze fase van je carrière is je bewustzijn groot en ben je senior in je functie. Ergens begint het te kriebelen. Is dit het nu? Je motivatie daalt, je merkt dat je grenzen van je kunnen bereikt zijn of je ontgroeit de organisatie. Hét moment om te bewegen naar een andere job/organisatie of naar verdieping in je functie. Als je blijft, hoe blijf je connected? Of is het tijd voor disconnectie?

De gouden kooi: de status, het salaris, leeftijd en je bewezen track record is voor (senior) management het grootst. Het effect voor jezelf en voor de organisatie ook helaas. Als je niet langer het voorbeeld kunt zijn van whole leadership heeft dit effect op je functioneren (en dat van anderen) en geef je regie uit handen. Coaching kan behulpzaam zijn, net als intervisie binnen of buiten de organisatie. Connecting Energy biedt deze mogelijkheden. We werken vanuit je kern en je wordt aangesproken op wie je bent, kunt en wilt.

Als werkgever ben je gebaat bij tijdige disconnectie. Het vraagt om een eerlijk en transparant gesprek en goede mogelijkheden om afscheid van elkaar te nemen. Connecting Energy kan ondersteunen bij dit thema.

Heb je vragen of interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.